Zakelijk – Inpandige etalages of presentatiewanden

Inpandige etalages of presentatiewanden

Als bedrijf bent u trots op uw prestaties. Het is ook slim om die te tonen. Zichtbare resultaten verhogen het vertrouwen van bezoekers en/of potentiële klanten.

  • Prijzen en bekers
  • Foto’s van huldigingen of jubileumvieringen
  • Diploma’s
  • Voorbeelden van producten
  • Tijdelijke aanbiedingen

 

Door gebruik te maken van uitstallingen worden bezoekers van uw bedrijf op elegante wijze in contact gebracht met uw prestaties. De inrichting van vitrines of etalages nodigt immers uit tot nadere verdieping in uw product. U kunt de vitrines gemakkelijk inzetten als flexibel instrument om in te spelen op seizoenen, actualiteit en op wat speelt op de markt.

 

Gebruik maken van uw omgeving

DMMI tovert saaie muren om tot aantrekkelijke presentatiewanden, waardoor een wandeling door uw bedrijf voor de bezoeker automatisch extra informatiewaarde oplevert.

Inpandige etalages kunnen naar iedere wens worden gemodelleerd en geïnstalleerd. De uitgestalde producten staan stofvrij, veilig en optimaal belicht. Als de vitrines eenmaal zijn ingericht geeft u de wachttijd van de bezoeker een meerwaarde door te informeren, te vermaken of te verleiden. Of door hem te imponeren en te overtuigen door het etaleren van uw resultaten en vakmanschap.

Back to Top