Particulier – Meubelen op maat

Meubelen op maat

Bij meubelen op maat kunt u denken aan het optimaal benutten van een wand in een woon- of slaapvertrek. Het wandmeubel loopt desgewenst van muur tot muur en vanaf de vloer tot aan het plafond.

Wilt u uw duizenden cd’s overzichtelijk opbergen, uw boeken in alle soorten en maten voordelig kwijt kunnen of gaat u het meubel gebruiken om kunstvoorwerpen helemaal tot hun recht te laten komen?

Zijn er spots nodig of juist sfeerverlichting?

Samen met DMMI ontdekt u wat u écht wilt. Het vakmanschap, de uitgebreide materiaalkennis en de jarenlange ervaring van DMMI garanderen u het allerbeste advies.

 

Alles afgestemd op uw inrichting

Doordat DMMI materialen betrekt van de beste leveranciers kunnen kleur en stijl van uw nieuwe meubel volledig worden afgestemd op de bestaande inrichting.

Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een extra kast of nachtkastjes bij uw slaapkamermeubelen. Of voor een televisiekast die moet combineren met uw huidig wandmeubel.

 

 Bijzondere maten

Onder ‘meubelen op maat’ vallen ook een boekenkast, waarbij u het aan DMMI kunt overlaten om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Of een extra grote, hoge of brede tafel. Of een bed met bijzondere maten.

 

Aangepaste Meubelen

Mensen met een lichamelijke beperking of mensen die in een rolstoel zitten, hebben vaak heel specifieke wensen betreffende hun meubilair. Van op maat aangepaste bedden en stoelen tot elektrisch verstelbare tafels- en keukenbladen: DMMI maakt wat u nodig heeft!

Back to Top